Däckbyte

Däckbyte - Låt Langes Gummiverkstad byta dina däck

Langes Gummiverkstad kan vi byta dina däck snabbt och smidigt, och sedan tvätta och förvara dem åt dig.

Minst två gånger om året är man tvungen att byta sina däck. Men på Langes Gummiverkstad utför vi däckbyten året om. Vi tar hand om däckskiften på alla typer av fordon, och kan också tvätta, förvara och underhålla dina däck tills du behöver dem nästa gång. Har du ett eller flera trasiga däck så kan vi även reparera dem åt dig.

Slipp göra grovjobbet själv – kontakta oss istället!

När du byter däck hos Langes Gummiverkstad kan du vara trygg med att arbetet görs på rätt sätt. Vi har mångårig praktisk erfarenhet av däckbyten, och garanterar ett snabbt och smidigt jobb med hög personlig service. Vi hanterar också däck för alla typer av fordon, från personbilar till lastbilar och entreprenadmaskiner. Kontakta oss så kan vi berätta mer om vårt utbud av tjänster, och boka in en tid för däckbyte på någon av våra verkstäder.

Hitta din närmaste däckverkstad för komplett däckservice

Överlämna arbetet till landets ledande oberoende däckexpert! Vi har kompetensen, utrymmet och verktygen för att garantera en professionell hantering av dina däck – från inköp och byte till förvaring och underhåll. Du hittar din närmaste däckverkstad här


Kontakta Langes Gummiverkstad