Auktoriserade av Däckspecialisternas Riksförbund

– Din Garanti för Kvalitet och Professionalism

Specialiserade Däcktjänster för Alla Tunga Fordon

På Langes Gummiverkstad - Tunga Fordon utför vi däckservice på entreprenadmaskiner, lastbilar, skogsmaskiner, traktorer och bussar.

Auktoriserade av Däckspecialisternas Riksförbund – Din Garanti för Kvalitet och Professionalism

Vi är auktoriserade däckverkstad av Däckspecialisternas Riksförbund (DRF), en bekräftelse på vårt åtagande mot kvalitet, säkerhet och professionalism. För att erhålla denna auktorisation genomgår vi en årlig process som påvisar att vi uppfyller rigorösa kriterier som säkerställer att vi står i framkant av branschen.

Vad innebär vår auktorisation för dig som kund?

Strikta Kvalitetskrav: Vårt medlemskap i DRF garanterar att vi uppfyller och överträffar branschstandarder, inklusive sund ekonomi, nödvändiga tillstånd, försäkringar och en åtagande att hålla vår verksamhet öppen för allmänheten på en fast adress minst 10 månader om året.

Miljö och Arbetsmiljö: Vi följer Arbetsmiljöverkets krav för en säker arbetsplats och minimerar vår miljöpåverkan, till exempel genom miljövänlig däcktvätt, som en del av vårt löfte om ansvarstagande och hållbarhet.

Kundens Bästa i Fokus: Genom att följa DRF:s avtal med Konsumentverket och förbinda oss att acceptera Allmänna reklamationsnämndens (ARN) utslag, visar vi vårt engagemang för att alltid sätta kundens bästa först.

Välj Langes Gummiverkstad – Tunga fordon för ditt nästa däckbyte, reparation eller underhåll. Vårt engagemang för kvalitet, säkerhet och kundnöjdhet, backat av vår auktorisation från Däckspecialisternas Riksförbund, gör oss till det självklara valet för alla dina däckbehov. Besök oss idag och upplev skillnaden med professionell service du kan lita på

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däckfrågor kring tunga fordon.

016 51 55 11
langeslv@kransensgummi.se

Måndag – Fredag 7.00 – 16.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Langes Gummiverkstad - Tunga Fordon!

Stefan Blomqvist

Verkstadschef

Ricky Blomqvist

Däcktekniker

Jimmy Nordström

Däcktekniker

Mikael Hörnell

Däcktekniker